Thursday, September 18, 2014

Laman santai

Aktiviti santai sambil minum petang di halaman rumah. Disamping menikmati minum petang dengan penuh ketenangan bolehlah kita memantau anak-anak bermain. Pokok kaktus adalah salah satu pokok kegemaran saya. Walaupun begitu ianya belum lagi mencapai tahap koleksi kaktus yang pelbagai. Pokok-pokok lain masih dalam proses menyuburkan diri dan menyesuaikan kehidupan mereka dengan alam sekitar di sini. Rasanya masih banyak yang perlu ditambah di bahagian tepi rumah. Tapi tak pa kita buat secara slow and steady...kikiki













10 comments:

  1. sukaaa... boleh minum2 air kopi di situ...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah manyak cantikkk ;) saya suka saya suka saya sukaaa

    ReplyDelete
  3. wah...comel aje.......boleh minum kopi petang2....warna yang cantik warna saya suka.masih banyak lagi boleh di isi dengan pelbagai-bagai

    ReplyDelete
  4. Mahal x pasu bulat2 gedabak tu?
    Dok tgok blog org, mcm ramai je guna pasu tu..
    Mula la hati teringin nak jugakk, aptb hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..dah lupa la harga, tapi tak mahal la Nabila..nnt beli byk2 ya..TQ Nabila sudi singgah kat sini

      Delete

Terima Kasih Ya